Access Bars Class

 

“ViP Therapie” traint ook groepsgewijs ViPs, ofwel iedereen die geïnteresseerd is in het zelf geven van Access Bars behandelingen. Dit gebeurt in de vorm van een training of anders gezegd “class” waaraan meerderen tegelijk deelnemen.

  • Je krijgt een Access Bars manual en een “head chart” met foto’s zodat je zelf een sessie kan geven.
  • Je krijgt 2 keer de complete Access Bars behandeling en je zal ook 2 keer een complete Access Bars behandeling geven.
  • Daarbij help ik je met mijn uitleg en je mag natuurlijk gedurende de hele dag vragen stellen.
  • We kijken een kort filmpje met uitleg van Gary Douglas en dr.Dain Heer – grondleggers van Access Consciousness.
  • Je leert mensen kennen die net als jij een Access Bars class hebben gevolgd (heel handig om Access Bars mee te oefenen )
  • Je krijgt een certificaat en mag meteen aan de slag om anderen een behandeling te geven.
  • Thee, koffie, sap, water en verschillende zoete en hartige versnaperingen staan de hele dag klaar. En wordt gezorgd voor een heerlijke lunch.
  • Een Access Bars Class is gegarandeerd heerlijk ontspannen en je gaat opgeladen weer naar huis.

Er worden geregeld terugkomdagen georganiseerd. Dit is een dagdeel dat in het teken staat van het opfrissen van de techniek; je kunt de ervaring die je ermee hebt opgedaan delen en er je vragen stellen. Daarnaast wordt er verdere verdieping aangebracht in hetgeen je al hebt geleerd en wordt er extra informatie gegeven over het behandelen van de bars. Tijdens de terugkomdag geef je één behandeling en ontvang je er één.

ViP Therapie organiseert regelmatig privé Access Bars Classes op locatie. Je kunt dan met vrienden, bekenden of (con)collega’s een access bars class volgen en zelf mee vormgeven door het toe te spitsen op thema’s zoals burn-out, team coaching, trauma, relaties, of iets anders. Het minimum aantal deelnemers is 6 (volwassenen).

Als je meer informatie wilt of als je je wilt opgeven voor een cursus of een terugkomdag dan kan dat, door een email te sturen naar info@vip-therapie.nl of door je ervoor aan te melden via de website.

Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang.