Afspraak & tarieven

Psychosociale therapie, gestalttherapie, brainspotting of energetische behandeling

Voor psychosociale therapie, gestalttherapie, brainspotting of energetische behandeling, Access Bars, geldt een tarief van 95 euro voor 60 minuten. Bij een uitloop van de behandeling met 15 minuten, wordt deze naar rato in rekening gebracht. Sommige behandelingen zijn BTW vrijgesteld. Afspraken na 17:00 is mogelijk echter wordt hier een toeslag van 20 euro per 60 minuten voor gerekend.

Gestalttherapie

Psychosociale therapie

Access Bars

Brainspotting

Combinatie Psychosociale therapie, gestalttherapie met brainspotting of energetische behandeling

Voor een combinatie behandeling geldt dat deze 90 minuten duren voor een tarief van 142,50 euro. Bij een uitloop van de behandeling met 15 minuten, wordt deze naar rato in rekening gebracht. Sommige behandelingen zijn BTW vrijgesteld. Afspraken na 17:00 is mogelijk echter wordt hier een toeslag van 30 euro voor gerekend.

Gestalttherapie met Access Bars

Gestalttherapie met Brainspotting

Psychosociale therapie met Access Bars

Psychosociale therapie met Brainspotting

Vergoeding

Psychosociale therapie en gestalt(gezins)therapie worden bij ViP therapie vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Let wel; het vergoedingsbeleid van de ziektekostenverzekeraars verandert jaarlijks sterk daarin. Ieder jaar veranderen vele zorgverzekeraars de hoogte van de vergoedingen. Ik adviseer je dan ook om kritisch te blijven kijken naar je polis en deze website en dit ieder jaar te vergelijken. Access Bars en brainspotting behandelingen worden niet vergoed. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen

Je kan vergoeding aanvragen bij de Sociale Verzekering Bank als je in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget. Zie www.svb.nl. Als je hiervoor in aanmerking komt, kan je op basis van de wet Bijzondere bijstand vergoeding aanvragen bij de Sociale Dienst van je gemeente.

 

ViP Kaart

Een ViP kaart is een persoonsgebonden kaart waar vijf Access Bars behandelingen tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Deze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Cadeaubon

Deze cadeaubon is voor een ontspannende Access Bars behandeling waarvan je zelf de waarde kan bepalen en waar je een persoonlijke boodschap aan kan toevoegen.

Kinderen

Voor kinderen tot 12 jaar dienen beide ouders toestemming te geven, ook als u gescheiden bent voor een behandeling van uw kind bij ViP therapie. Voor kinderen tussen 12 en 16 jaar beslissen de ouders en het kind samen, terwijl het kind het laatste woord heeft. Deze toestemming geldt tot het moment dat deze wordt ingetrokken of tot het moment dat de behandeling wordt beëindigd. Formulier toestemming behandeling van minderjarige kinderen bij ViP therapie

Een kind tot 15 jaar kan gratis een Access Bars class volgen onder begeleiding van een vol betalende (€ 300,-) ouder. Voor kinderen van 16 tot en met 18 jaar geldt dat zij onder begeleiding van een vol betalende ouder tegen een gereduceerd tarief van € 150,- kunnen deelnemen. De ouder wisselt op de dag van de Access Bars class de behandelingen uit met zijn kind. Bij kinderen is de reader en headchart niet inbegrepen. De kosten van een extra reader zijn €25,- per stuk en voor een extra headchart wordt €5,- per stuk in rekening gebracht.

Beroepsvereniging

ViP Therapie is aangesloten bij NVAGT( Nederlandse Vlaamse Associatie Gestalttherapie en Gestalttheorie), NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg – registratienummer 9617), RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg – licentienummer 200762R) en Klachtenportaal Zorg (ID 6440).

Piekeren
is de
verkeerde
kant op
fantaseren!

Heb je een afspraak gemaakt en ben je onverhoopt verhinderd, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten door een sms of een Whats app-bericht te sturen. Ik vraag je begrip voor het feit dat afspraken die niet nagekomen worden of niet 48 uur van tevoren worden geannuleerd, in rekening worden gebracht. Voor trainingen en jaargroepen geldt een termijn van twee weken; hierna ben ik helaas genoodzaakt om het volledige bedrag te rekenen. Telefoon 06-38445316.

Algemene voorwaarden

Privacy Statement